ÖVERHÄLSOSAM

Välkommen​​​​​​​​​​​​​​

En ohälsosam hälsa kan drabba vem som helst, där en obalans mellan mat och träning uppstår. Unga , vuxna, män som kvinnor, idrottare, motionärer och även högutbildade inom kost och träning.

Jag vill ge dig stöd och hjälp genom min personligt utformade coachning, byggd på egna erfarenheter kunskaper.

Vill du hitta en lösning som tar dig framåt till ett bättre liv?

Nu skulle jag vilja höra din historia kring din längtan och dröm, så att jag kan få ge dig den gåvan jag fick.
Du har precis tagit första viktiga steget att till ett bättre liv och hälsa.

Jag vill bara vara hälsosam...


Det är inte så farligt!
Det finns väl viktigare och större problem än människor som "bara äter nyttigt och tränar för mycket".


Med ett samhälle genomsyrat av krav på hälsa och perfektion och med ett liv präglat av träningshets mot ouppnåeliga mål får vi till slut en livsfarlig fixering vid träning och hälsa. 

Där viljan har blivit tvång, och där dina egna regler styr ditt liv med tydliga planerade scheman över din mat och träning.

Att träna mycket är inget som vi automatiskt ifrågasätter idag i vårat samhälle, det snarare uppmuntras. Så vad vad gör man då av en solbränd, vältränad tjej som framstås som deprimerad? Man avfärdar henne och slussar henne vidare.

Men kom ihåg att det är inte utseendet som skvallrar om en inneboende överhälsosamhet. Man kan upplevas normalviktig men man styrs av träningshets och matfixering.

Vi behöver människor som har varit i det, kommit ur det och hittat ett nytt hälsosamt hälsoliv. Genom mera öppenhet, kunskap och lyssnande kan jag med erfarenhet hjälpa och förebygga för dig.