Superfood

Jag använder mig av naturens apotek 

Jag har valt att använda mig utav naturens resurser, för att få ordning på mitt liv och hälsa.  
Jag hade turen att hitta vad jag behövde, vilket blev starten  på ett mycket bättre liv.

Vad är superfood?

Superfood är livsmedel som är organiska och kommer direkt från växtriktet.


Idag utsätts våra kroppar för både hög belastning och påfrestning.
Vi tränar hårdare, jobbar med ett tuffare tempo och har  allt mer aktiviteter vi ska hinna med under våra dagar.
Det här leder allt mer till stress, sämre sömn, mindre tid för matlagning och allt mer monotoma positioner och rörelser för våra kroppar. Vilket i sin tur leder till alla möjliga former av fysiska besvär och sjukdomar.
Samtidigt utsätts våran  miljö för allt mer gifter som påverkar våra odlingar och gör våra livsmedel allt mer näringsfattiga.
Vi fylls med gifter och bildar även gifter som våran kropp inte hinner rena ut, och vi känner oss allt för ofta trötta och orkeslösa.
Vi hamnar i en situation där våran kropp är i  behov av näringsrik kost samtidigt som kosten blir allt mer näringsfattig.


Det här var något som jag själv upplevt med min hälsa och som gjorde att jag började leta efter lösningar som kunde ge mig tillbaka energi och ett bättre mående. Jag hittade då moringan som visade sig vara ett fantastiskt livsmedel, och som jag även kände nyfikenhet på. Jag beslöt mig för att prova den pga av det enorma innehåll av näring som jag aldrig tidigare sett i en och samma produkt.

Dessutom visste jag att människan använt detta i tusentals år, konsumerat och nått välmående i det.
Då måste det vara något speciellt med det.

Det blev starten på ett mycket skönare och bättre liv för mig på flera plan.

Med den enorma tacksamheten över att jag fick chansen att prova det här livsmedlet och kosttillskottet kände jag att jag ville göra något mer. Jag ville ge fler chansen och möjligheten att få uppleva den lättnaden som jag fick när kroppen började läka och svara på moringan.

Jag beslöt mig för att göra något gott för världen.


Min dröm idag är att se moringans superfood fylla hyllorna på våra hälsocenter, gym och idrottsanläggningar.

För att ge både barn, ungdomar, vuxna, idrottare, atleter, motionärer och alla som har en vision om att göra något bättre för sig själva, sina liv och hälsa en chans och möjlighet till ett långsiktigt bra liv. Med moringan får man i sig alla näringsämnen som behövs för att hålla sig fri skador, näringsbrist, inflammationer, trötta och slitna kroppar och framförallt ett jämnt och stabilt blodsocker.


breakfastbowlimages1mirakeltradmoringabildmoringalistamoringapulversalladbowl11smoothiebowl1veggobowl