Min story

Jag brinner verkligen för
​​​​​​​ att göra andras liv och situation till något bättre än det som dom idag lever i.


Jag vill vara med och skapa en värld där människor får leva ett hälsosamt hälsoliv både fysiskt och psykiskt med meningsfullet, självmedvetenhet och respekt för sin egen vilja. 

 När jag insåg att jag sprang ifrån mitt liv, började jag ifrågasätta mig själv, min hälsa, mitt mående  och mina beslut jag dagligen tog. Jag började vända på mina stenar och skala av lager för lager för att förstå mig själv. Insåg då att mitt hälsosamma liv inte längre var hälsosamt utan ohälosamt, jag mådde inte bra trots ett perfekt hälsoliv som hälsopedagog.

En grundkurs i psykosyntesen och en resa till Bali där yogan fann mitt hjärta startade en livsstil och livsattityd som kom att bli min väg till ett balanserat liv med öppenhet, acceptans och mjukhet mot mig själv. Utifrån det växte psykosyntesyogan fram, ett koncept och metod att finna en hälsosam hälsa med menigsfullhet.

Med psykosyntesen som förståelse för min vilja, potential och ursprung.  Yogan-  och meditationspraktiken som varit avgörande för en god relation till mig själv med öppenhet, självrespekt och sårbarhet, har psykosyntesyogan blivit en livsstil för mig. Därmed också en livscoachning och livslustförmedling med kopplingar till vardagslivet. 
​​​​​​​
Med psykosyntesyogan kan jag förhålla mig till min kropp, träning, kost och sinne på ett balanserat sätt utan värderingar och krav. Jag kan känna mig hel och fri inifrån och ut.Jag tror att alla har potential att göra det omöjliga möjligt, och vända ett varför till varför inte.

I dag vill jag vill ge fler chansen att få vända om, hitta hem och uppleva ett hälsosamt hälsoliv precis som jag.

Jag tror på att modet ligger i att våga möta mina drömmar.


Förutom fru, mamma till två barn och egenföretager är jag en nyfiken, engagerad och passionerad person som drömmer om sådant som aldrig funnits och säger; varför inte? 

Mitt jobb som livsstilsutvecklare, inspiratör och coach bygger på ett otroligt intresse och nyfikenhet på det mänskliga beteendet och den fysiska funktionen. Genom alla mina spännande möten med människor i alla de skilda miljöer och kulturer jag har befunnit mig i har jag i dag byggt en grund med värdefulla insikter om hur vi kan förändra och påverka våran livsstil genom beteenden, vanor och dolda talanger. Som i sin tur leder till bestående förändringar, framgångar och framförallt lycka.

Jag märkte efter år av personliga möten som personlig tränare och hälsovägledare att det sällan handlade om brist på kunskap, utan snarare den inre självbilden och mentala inställningen. Det blev starten på ett nytt spännande kapitel för mig. 
Idag 15 år senare har jag coachat, föreläst, arrangerat workshops, teambildningsdagar och levererat företagsluncher för bl.a. stora företag som Volvo och Telia, och nu är jag coach med hela världen som arbetsfält då jag har sadlat om till att bli digital coach.

Jag bor just nu med familjen i ett hus vi hyr i Thailand Hua Hin. Här jobbar som digital coach och livsstilsutvecklande frilansare för både lokalbefolkningen och turisterna. 
​​​​​​​
Att leva ut mitt liv på bästa möjliga vis är min drivkraft i allt jag gör och min inställning till livets alla motgångar ser jag som en mur jag klättrar över, går igenom eller kommer runt. Jag vänder aldrig om eller ger upp även om tanken slår mig.

Socialt engagemang

Jag har ett brinnande engagemang för människor i andra livssituationer, miljöer och kulturer som medför att jag vill förstå, lära känna, prova på och framförallt möta. Det har jag bla gjort genom en volentärresa med familjen till ett barnhem i sanklaburi som ligger i norra thailand. 

Genom närvaro, kontakt och kärlek fick jag vara med och ge dessa barn omsorg dom inte kunnat få från sina föräldrar. Men framförallt fick jag själv lära mig mycket om både mig själv och mina sanningar. 

Som familj har vi också varit engagerade att hjälpa ett par från indonesien som vi träffade under en resa. Genom bidrag samt en inbjudan med två flygbiljetter till sverige lät vi dom få chansen att jobba ihop pengar till ett litet spa som heter rainbow spa. Som dom idag driver tillsammans nere i Lombok. 
​​​​​​​

Passion

Min nyfikenhet på livet har medfört att jag har hunnit med att både jobba som egen, utbildat mig till samtalscoach, skrivit en bok och två kokböcker, drivit en liten catering och samtidigt spenderat en stor del som backpacker. Lever ut min konstnärliga passion.

Jag besitter en kärlek för konstnärlig formation där skrot blir vackra inredningsdetaljer, tavlor och möbler. Matlagning blir en medveten matlagning både i innehåll och formation och skrivandet ger mig friheten att få uttrycka mig obegränsat på ett helande vis och jag känner både lycka och närvaro.

Allt detta har medfört både venisage, två kokböcker, en självbiografi och mamashomemade som är en liten catering för fest och kalas.